The Patriot (2000) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Patriot (2000)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Patriot (2000)

20914
 165 min    2000    HD     7.2

Ajo është në 1776 ne kolonin e Karolinës se Jugut. Benjamin Martin, një hero i luftes francezo-indiane i cili është i shqetësuar nga e kaluara e tij, tani nuk dëshiron asgjë më shumë se për të jetuar në mënyrë paqësore në plantacion e tij të vogël, dhe dëshiron te jete pjesë e një lufte me kombin më të fuqishëm në botë, Britanin e Madhe. Ndërkohë, dy djemtë e tij , Thomas dhe Gabriel, nuk mund të prisnin për të ikur derisa u formua "Ushtria Kontinentale". Kur Karolina Jugore vendosi të bashkohet ne rebelimin kundër Anglisë, Gabriel menjëherë nënshkroi për të luftuar ...