The Physician (2013) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Physician (2013)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Physician (2013)

6004
 155 min    2013    Full HD     7.2

Në Persi në Shekullin e XI-të, nxënësi i një kirurgu hiqet si çifut për të studiuar në një shkollë, që nuk pranon të krishterë.