The Professor (2018) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Professor (2018)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Professor (2018)

9429
 90 min    2018    HD     7.0

Kur mëson se ka kancer dhe i kanë mbetur edhe gjashtë muaj jetë, një lektor kolegji shndërrohet në një njeri që ndjek argëtimin. Pas goditjes që merr nga lidhja e së shoqes me presidentin e shkollës dhe kënaqësisë së punës pa tabu me nxënësit e tij, ai nis një “kryqëzatë” kundër autoritetit dhe hipokrizisë.