The Purity of Vengeance (2018) a.k.a Journal 64 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Purity of Vengeance (2018) a.k.a Journal 64

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Purity of Vengeance (2018) a.k.a Journal 64

6113
 119 min    2018    HD     7.4

Kur disa trupa të mumifikuar zbulohen në një ndërtesë të Kopenhagenit, dy detektivë duhet të zbulojnë një mister që duket të jetë pjesë e një konspiracie të madhe.