The Reckoning (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Reckoning (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Reckoning (2020)

3257
 110 min    2020    HD     

Evelyn, një e ve e re e përhumbur nga vetëvrasja e burrit të saj Josef, akuzohet në mënyrë të padrejtë se ishte një magjistare nga pronari i saj pasi ajo e refuzon atë.