The Rifleman (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Rifleman (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Rifleman (2019)

2872
 123 min    2019    HD     7.8

Pasi humbi nënën dhe shtëpinë e tij, Artur gjen një ngushëllim duke iu bashkuar me ushtrisë. Sidoqoftë, lufta nuk është aspak ashtu si ai e imagjinonte.