The Right One (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Right One (2021)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Right One (2021)

2098
 95 min    2021    HD     5.4

Duke luftuar me bllokimin e shkrimtarit, një romanciere gjen frymëzim kur takon një djalë të çuditshëm, i cili vazhdimisht ndryshon karakteret dhe sjelljet për të përballuar të kaluarën dhe për të shmangur realitetin.