The Runners (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Runners (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Runners (2020)

3520
 94 min    2020    HD     

Kur motra e tij adoleshente rrëmbehet gjatë një feste, Rajani garon me kohën për ta shpëtuar përpara se të zhduket përgjithmonë në botën e trafikut të qenieve njerëzore.