The Seventh Day (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Seventh Day (2021)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Seventh Day (2021)

655
 84 min    2021    HD     

Një ekzorcist i sapo emëruar bashkohet me një prift fillestar, për ditën e tij të parë të trajnimit. Teksa hulumtojnë thellë për ferrin në tokë, kufinjtë mes të mirës dhe së keqes, zbehen, dhe vetë demonët e tyre, fillojnë të shfaqen...