The Silent Natural (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Silent Natural (2019)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Silent Natural (2019)

3095
 160 min    2019    HD     5.6

William Hoy ishte një nga kampionat e parë të lojtarëve të Bejsbollit të "Lidhjes së Madhe të Shurdhër" në vitet 1800. Duke qenë i shurdhër, ai futi në lojë sinjale dore për goditje dhe top dhe kapërceu shumë pengesa për t'u bërë një nga lojtarët më të mëdhenj të kohës së tij.