The Stone Eater (2018) a.k.a Il mangiatore di pietre – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Stone Eater (2018) a.k.a Il mangiatore di pietre


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Stone Eater (2018) a.k.a Il mangiatore di pietre

790
 109 min    2018    HD     5.9

Çezare, një kontrabandist i të huajve gjen trupin e pajetë të famullit të tij, Fausto në një luginë të largët. Policia dyshon tek ai dhe për këtë arsye, atij i duhet të qëndrojë i izoluar për të përballuar të vërtetën e dhimbshme.