The Stonebreaker (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Stonebreaker (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Stonebreaker (2020)

777
 104 min    2020    HD     6.1

Një punëtor në Italinë Jugore rrit djalin e tij pas vdekjes së papritur të nënës. Ai i premtoi djalit të tij se nëna e tij do të kthehet në jetë, dhe tani ai duhet të gjejë një mënyrë për ta mbajtur këtë premtim.