The Sword in the Stone (1963) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Sword in the Stone (1963)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Sword in the Stone (1963)

3267
 79 min    1963    HD     7.2

Një djalosh i varfër me emrin Artur mëson fuqinë e dashurisë, mirësisë, dijes dhe trimërisë me ndihmën e magjistarit Merlin, drejt rrugës për tu bërë mbreti më i dashur në historinë e Anglisë.