The Treasure Hunter (2009) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Treasure Hunter (2009)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Treasure Hunter (2009)

5382
 105 min    2009    Full HD     

Një grup kirminelësh zbulojnë një hartë që të çon në një thesar antik. Kur ata gjurmojnë gardianin, ai i çon te Qiao Fei. Taniai ka radhën për të mbrojtur thesarin...