The Trial of the Chicago 7 (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Trial of the Chicago 7 (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Trial of the Chicago 7 (2020)

5569
 129 min    2020    HD     8.0

Historia e gjyqit të 7 personave që rëndohen nga akuza të ndryshme rreth kryengritjes në Kongresin Kombëtar Demokratik të vitit 1969 në Çikago.