The Unhealer (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Unhealer (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Unhealer (2020)

423
 94 min    2020    HD     

Një adoleshent i bullizuar për sëmundjen e tij fiton fuqi shëruese të mbinatyrshme nga një i moshuar i cili i kishte përfituar nga një varr i vjetër. Kur bullizuesit e tij bëjnë një shaka me pasoja të rënda, ai përdor fuqitë e tij për tu hakmarrë me gjak ndaj tyre.