The Vigil (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Vigil (2019)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Vigil (2019)

3270
 89 min    2019    HD     5.4

Një djalosh vendos që të bëjë roje, gjatë natës, të kufomës së një ish-anëtari të komunitetit Ortodoks Çifut, dhe e gjen veten kundër një force të ligë, nën debutimin e tiparit elektrizues të shkrimtar-regjisorit Keith Thomas.