The Virtuoso (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Virtuoso (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Virtuoso (2021)

880
 110 min    2021    HD     

Një këndvështrim në mendjen e një vrasësi me pagesë. Organizimi i punës, aftësitë që duhen dhe vështirësitë që hasen në çdo detyre. Një punë aq e rrezikshme sa edhe e zakonshme që në duart e njerëzve të duhur kthehet në talent.