The Way We Are (2020) a.k.a Biz Böyleyiz – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Way We Are (2020) a.k.a Biz Böyleyiz

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Way We Are (2020) a.k.a Biz Böyleyiz

2759
 121 min    2020    HD     5.6

Një grup miqsh të vjetër mblidhen së bashku për të qenë me teton/gjyshen e tyre të dashur, e cila u kujdes për ta kur ishin fëmijë, për ditët e saj të fundit. Dhe gjërat ndërlikohen.