The Wolverine (2013) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Wolverine (2013)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Wolverine (2013)

22727
 126 min    2013    HD     6.7

Gjatë bombardimeve atomike të Nagasaki në fund të Luftës së Dytë Botërore, Uolverin shpëton ushtarin Jashida. Dekada më vonë u krijua një teknologji e lartë magnetike. Plaku dërgon të besuarën e tij Jukion, që të rifitoj "Njeriun Ujk "në Tokio. "Njeriu Ujk " ishte vetë-internuar në pyll pas konfliktit të fundit në skuadrën X-Men. Jashida nuk synon ti thotë vetëm në një "Lamtumirë të thjeshtë Loganit, por gjithashtu dëshiron t'i ofrojë dhuratën e çmuar të vdekshmërisë, mundësinë për t'i dhënë fund vargut të humbjeve që ka pësuar Uolverin në ekzistencën e tij të përjetshme....