The Wrath of Vajra (2013) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Wrath of Vajra (2013)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Wrath of Vajra (2013)

16318
 115 min    2013    HD     5.6

Një klan vdekjeprurës japonez që e quanin veten Tempulli i Hadianit ishin vënë në detyrë për të shkatërruar shpirtin e kinës. I riu Vajra ishte nje njeri i veçantë, i cili betohet se do hakmerret për atë që ia ka vrarë vëllaun dhe ti shkatërroj ata që e bën atë një armë vdekjeprurëse.