The Yin-Yang Master: Dream of Eternity (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Yin-Yang Master: Dream of Eternity (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Yin-Yang Master: Dream of Eternity (2020)

1455
 132 min    2020    HD     6.3

Qing Ming, Mjeshtri Jin-Jang, mori dëshirën e fundit të zotit të tij dhe shkoi në Qytetin Perandorak për të marrë pjesë në ceremoninë e adhurimit të qiejve.