The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013)

RoyaleClub Baste & Kazino Online

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013)

1433
 105 min    2020    HD     7.1

T.S Spivet është një djalosh i vogël dhe gjenial me një familje po aq të veçantë sa vetja. Me dëshirën për përmirësuar veten dhe zbulimet e tij shkencore, ai niset në një aventurë drejt qytetit të Nju Jorkut gjatë së cilës ai dhe familja e tij kuptojnë më shumë rreth njëri tjetrit.