Things Heard & Seen (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Things Heard & Seen (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Things Heard & Seen (2021)

511
 121 min    2021    HD     5.3

Një artiste shkon për të jetuar ne luginën Hudson me familjen e saj. Ajo fillon të dyshojë se martesa e saj ka diçka të fshehtë dhe të errët, gjë të cilën ajo e zbulon në shtëpinë e saj të re.