Those Who Wish Me Dead (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Those Who Wish Me Dead (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Those Who Wish Me Dead (2021)

574
        Blu-ray     

Një djalosh i ri bëhet dëshmitar i një vrasjeje dhe ndiqet nga dy vrasës binjakë në pyllin e Montanës me një eksperte mbijetese që ka detyrën për ta mbrojtur atë nga një zjarr që përpin të gjithë zonën...