Three Outlaw Samurai (1964) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Three Outlaw Samurai (1964)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Three Outlaw Samurai (1964)

1039
 94 min    1964    HD     7.7

Kur tre fshatarë të varfër rrëmbejnë vajzën e një gjykatësi për ta detyruar atë të ulë taksat e padrejta ndaj tyre, një samurai endacak vendos ti ndihmojë ata.