TMNT (2007) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
TMNT (2007)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

TMNT (2007)

18505
 97 min    2007    HD     6.3

Kur bota kërcënohet nga një e keqe antike, katër breshkat adoleshente duhet të ribashkohen dhe t'i tejkalojnë të metat e tyre në mënyrë që të fitojnë në përballje me të.