Tomorrowland (2015) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Tomorrowland (2015)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Tomorrowland (2015)

16370
 130 min    2015    HD     6.4

Një vajzë adoleshente me shumë pasion për shkencën dhe një burrë i cili më parë ka punuar si shpikës, bashkohen për të zgjidhur misterin e një bote në një kohë dhe një dimension tjetër dhe njëkohësisht për të shpëtuar planetin Tokë.