Trigger Point (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Trigger Point (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Trigger Point (2021)

1348
 85 min    2021    Full HD     

Një operativ amerikan i cili pësoi humbje të kujtesës për shkak të torturave të rrëmbyesve të tij, zvarritet përsëri në botën vdekjeprurëse të spiunëve kur një kolege e tij humbet. Për ta gjetur, duhet të përdorë aftësitë që ka, por për të zbuluar të vërtetën, duhet të kujtojë të kaluarën.