True Memoirs of an International Assassin (2016) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
True Memoirs of an International Assassin (2016)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

True Memoirs of an International Assassin (2016)

10637
 98 min    2016    HD     5.9

Pasi një botuese, ndryshon përmbajtjen e një libri rreth një vrasësi të tmerrshëm, duke e kthyer nga trillim, në të vërtetë, shkrimtari e gjen veten në botën e personazhit të librit dhe detyrohet të përjetojë rolin e personazhit të tij për të mbijetuar.