Twelve Monkeys (1995) aka 12 Monkeys – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Twelve Monkeys (1995) aka 12 Monkeys
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Twelve Monkeys (1995) aka 12 Monkeys

1134
 129 min    1995    Full HD     8.0


Në një botë të ardhshme të shkatërruar nga një virus i cili fshiu pjesën më të madhe të popullsisë njerëzore në planet. Një i dënuar dërgohet pas në kohë për të mbledhur informacione rreth këtij virusi të krijuar nga njeriu.