Vertical Limit (2000) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Vertical Limit (2000)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Vertical Limit (2000)

4424
 124 min    2000    Full HD     5.9

Një alpinist duhet të shpëtojë motrën e tij në majën e K2, një nga majat malore më të larta e të vështira në botë.