Wally's Wonderland (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Wally’s Wonderland (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Wally’s Wonderland (2021)

2245
 88 min    2021    HD     5.7

Një endacak fjalëpak bie pre e punës si pastrues në "Botën e Çudirave të Uillit." Detyrat e përditshme befas bëhen një luftë e gjithanshme për mbijetesë kundër valës së njëpasnjëshme të animatorëve demonikë. Grushta fluturues, përplasje titanësh, ku vetëm njëra palë do të mund t'ja dalë të mbijetojë.