War of the Arrows (2011) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
War of the Arrows (2011)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

War of the Arrows (2011)

5439
 122 min    2011    HD     7.2

Një shigjetar i aftë Korean shkon kundër forcës së fuqishme të Mancusit me qëllimin e vetëm për të shpëtuar motrën e tij të rrëmbyer.