Welcome Mr. President (2013) a.k.a Benvenuto Presidente! – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Welcome Mr. President (2013) a.k.a Benvenuto Presidente!

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Welcome Mr. President (2013) a.k.a Benvenuto Presidente!

2859
 98 min    2013    HD     6.2

Në një fshat të vogël malor jeton një burrë me një emër sfidues, Giuseppe Garibaldi, por të gjithë e quajnë atë me pseudonimin Peppino. Një ditë, për shkak të një rrëmuje politikanësh, ndodh një gjë e mahnitshme: Peppino zgjidhet gabimisht President i Republikës Italiane. Zëvendës Sekretarja e Përgjithshme, jofleksibël dhe magjepsëse, Janis Clementi, është e shqetësuar dhe përpiqet për të rregulluar veprimet e paparashikueshme të Presidentit...