Wild Dog (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Wild Dog (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Wild Dog (2021)

950
 145 min    2021    HD     6.3

Një prezantim dramatik i gushtit të 2007-ës. Bombardimet në Hyderabad dhe hetimet e thëna nga pikëpamja e AKH-së.