Without Remorse (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Without Remorse (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Without Remorse (2021)

1289
 109 min    2021    Full HD     5.8

John Clarku, një ushtar i Forcave Speciale Amerikane kërkon hakmarrjen për vrasjen e gruas së tij, por e gjen veten pjesë të një konflikti më të madh midis SHBA-ve dhe Rusisë.