Wonder Woman 1984 (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Wonder Woman 1984 (2020)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Wonder Woman 1984 (2020)

5343
 151 min    2020    Full HD     6.8

Diana Prince jeton qetësisht midis njerëzve në vitet 1980 - një epokë teprimesh të shtyra nga qëllimi për t'i pasur të gjitha. Megjithëse me fuqitë e saj të plota, Wonder Woman mban një profil të ulët duke kuruar objekte të lashta dhe kryen veprime heroike në mënyrë të fshehtë. Por së shpejti, Diana do të duhet të grumbullojë të gjithë forcën, mençurinë dhe guximin e saj ndërsa e gjen veten kundër Lordit Maxwell dhe Cheetah, një njeri i egër që zotëron forcë dhe shkathtësi mbinjerëzore.