You Will Die at 20 (2019) a.k.a You Will Die at Twenty – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
You Will Die at 20 (2019) a.k.a You Will Die at Twenty


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

You Will Die at 20 (2019) a.k.a You Will Die at Twenty

1575
 103 min    2019    Full HD     7.1

Një film i bazuar në fenë myslimane: Menjëherë pasi lindi Muzamil, njeriu i shenjtë i fshatit parashikon që ai do të vdesë në moshën 20 vjeç. Babai i Muzamilit nuk mundi ta durojë gjë dhe largohet nga shtëpia. Sakina rrit djalin e saj si një nënë e vetme, tepër mbrojtëse. Një ditë, Muzamil mbush 19 vjeç.