Zathura: A Space Adventure (2005) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Zathura: A Space Adventure (2005)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Zathura: A Space Adventure (2005)

1334
 101 min    2005    HD     6.2

Pasi babain e tyre (Tom Robin) e thërrasin në punë, dy djemtë, Valter ( Xhosh Hatçerson) dhe Dani ( Xhona Bobo), janë lënë nën kujdesin e motrës së tyre adoleshente, Lisa ( Kristin Stuard), që i tha se duhet të rijnë renda. Valter dhe Dani, mendojnë se do të kalojnë një ditë të mërzitshme, por shokohen kur filojnë të luajnë Zathura, një lojë tavoline me tematikë hapësinore, për të cilën ata zbulojnë se ka fuqi mistike pasi shtëpia e tyre transportohet në hapësirën kozmike. Më ndihmën e një astronauti (Dax Shepard), djemtë përpiqen të kthehen në shtëpi.